W E L K O M 

Yoga, ademwerk en meditatie kunnen krachtig zijn in het geven van helderheid, ontspanning en stabiliteit. Ze bieden allen een moment van stilte – een oefening in aandacht waardoor nieuw inzicht kan ontstaan en transformatie kan volgen.

Een moment van stilte. 

Een moment met voor even... 
niets, 
behalve je volledige aanwezigheid in het hier en nu.
Een moment van stilte

zodat je weet wat je nodig hebt 
en 
wat je jezelf daarin geven kunt.


Je bent van harte welkom voor een groepsles hatha yoga, hatha yoga en meditatierestorative yoga, of voor mindfulness training!

Liever een les of training één-op-één? Lees hier meer over individuele sessies yoga en / of ademwerk, hier over individuele mindfulness training. Of neem direct contact op.
Wie is e lumi?

Vanaf kind af aan fascineert me de werking van alles, wat dan ook. In wat mensen beweegt, wie ze zijn en hoe ze in beweging te brengen, vind ik mijn grootste interesse. Het mooist vind ik wanneer iemand beweegt naar en vanuit een ongedwongen en eenvoudigweg zijn – wanneer ik ooggetuige mag zijn van welzijnMijn naam is Elise Hendriks. Lees hier meer over mij.

Wat betekent e lumi ? 

lumi komt van lumi dat meervoud is van het Latijnse lumen. Lumen betekent letterlijk licht of poëtischer de ogen, daglicht, helderheid, of levenslicht.

Agenda workshops en trainingen

Datum: maandag 9 mei 2022
Start Achtweekse Mindfulness TrainingAchtweekse Mindfulness voorjaar 2022Datum: zondag 31 juli 2022
Mindful StiltedagStiltedag zondag 31 juli 2022Zie hier voor het rooster van yoga en ademwerk lessen.